Wij maken kaas van geitenmelk en van koemelk. Onze producten worden verkocht in winkels in de omgeving en op markten.

Ambachtelijk en met zorg bereid

De bereiding van onze kaas is voor een groot deel handwerk. Wij verwerken rauwe melk, melk die verder geen enkele behandeling heeft ondergaan. Dat maakt de smaak van de kaas zo rijk.  De medewerkers van onze zorgboerderij helpen mee met kaasmaken, het coaten en poetsen van de kazen in de kaasopslag en bij het klaarmaken van bestellingen.

Streekproduct

De kaas maken wij van melk uit ons eigen dorp. Wij maken:

  • geitenkaas van de melk van onze eigen 10 geiten en van fam. Bink uit Raamsdonk
  • biologische koeienkaas van de melk van fam. Boons uit Raamsdonk

Naast de naturelkazen hebben wij diverse kruidenkazen in het assortiment, zoals brandnetel, fenegriek, honingklaver, basilicum/knoflook en italiaanse kruiden.

Van onze geitenmelk maken we ook geitenkaas volgens de bereidingswijze van Feta. Wij noemen dit product Gèta.